l'Alcora: Isonomia programa un webinar sobre coeducaci a l'Alcora


 
La Plana al Dia | l'Alcora | General | 18-09-2021
 

La Fundaci Isonomia de la Universitat Jaume I de Castell, en collaboraci amb l'Ajuntament de l'Alcora, ha planificat el webinar L'univers rosa/blau en el mn educatiu. La coeducaci *com a *antioxidant en la citada localitat.

Agustn Zaragoz Granell, agent d'igualtat i professor de filosofia, aportar claus per a fer efectiva la coeducaci en els centres educatius i en les famlies.

La cita tindr lloc el 20 de setembre, a les 18.00 hores, i per a accedir al webinar es requereix inscripci prvia a travs del formulari: https://docs.google.com/forms/d/e/1faipqlscayma88zg9k9uqk2bysqnxfcq70mmkdquycgffpkbv88neag/viewform. La data lmit d'inscripci s 15 de setembre. Des de la Fundaci Isonomia es confirmar definitivament la inscripci, desprs de la data lmit de la inscripci, amb l'enviament de l'enlla de Google Meet per a accedir al webinar.

L'activitat formen part de les accions impulsades per l'Ajuntament de l'Alcora en el marc de les seues accions per a promoure la igualtat efectiva de dones i homes i previndre les violncies masclistes.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana