l'Alcora: L'Alcora viurà un Nadal màgic farcit d'activitats per a tota la família


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2023/12/218595_138079/1_M1.jpg
Publicitat
La Plana al Dia | l'Alcora | General | 01-12-2023
L'Alcora viurà un Nadal màgic farcit d'activitats per a tota la família

L'Alcora es prepara per a viure un Nadal màgic amb més d'una trentena d'activitats per a tots els públics. El alcalde, Samuel Falomir, i els regidors Vanessa Periz (festes), Carlos Esteban (cultura) i Ana Huguet (infància), han presentat la programació, que té com a grans protagonistes els xiquets i xiquetes, 'els que més gaudeixen de la màgia i il·lusió en aquestes dates'.

Una de les iniciatives més esperades pels més menuts és la pista de patinatge que s'instal·larà en l'Ajuntament del 22 de desembre al 3 de gener.

El Mercat de Nadal del comerç local aixecarà el teló de la programació. Es celebrarà els dies 8 i 9 de desembre, de 10 a 21 hores, en la plaça Espanya. El divendres 8, a les 18.30 hores, tindrà lloc, a més, l'enllumenat oficial de les llums nadalenques. I el dissabte 9, de 17.30 a 20.00 hores, Papa Noel farà acte de presència per a recollir les cartes que contenen els desitjos dels xiquets i xiquetes de l'Alcora.

Els actes d'oci nocturn donaran començament el divendres 15 de desembre amb els sopars d'empresa, una de les nits festives més multitudinàries de la capital de l'Alcalatén, que comptarà amb la millor música de la mà de l'orquestra Fènix i es tancarà amb una discomòbil en la Pista Jardí.

El tradicional concert de Nadal de la 'Agrupació Musical l'Alcalatén' marcarà la jornada prèvia a la Cap d'Any. Es celebrarà el dissabte 23 de desembre, a les 19.00 hores, en el saló d'actes de l'Ajuntament.

La genuïna Alba farà la seua aparició, com cada any, el 24 de desembre, després de la Missa del Gall. En l'església parroquial es cantarà l'alba dedicada a la Mare de Déu i, a continuació, es cantarà l'alba dedicada a l'alcalde en la plaça de l'Ajuntament. La nit finalitzarà amb la discomòbil Bandalay Black Pack en la Pista Jardí.

El dimarts 26 de desembre prosseguiran les activitats infantils, que es prolongaran fins al 5 de gener: inflables, tallers, cine contes, musical, bústia de cartes per als Reis d'Orient, circ, màgia, concert, Cavalcada de Reis...

La onzena edició de la Sant Silvestre alcorina arribarà el divendres 29 de desembre. Aquesta carrera solidària i no competitiva tindrà el punt de partida i la meta en la plaça de l'Ajuntament.

L'orquestra Azar i una discomòbil amenitzaran el Cap d'Any en la carpa de la Pista Jardí. I la festa 'No Rules Show Live' farà el mateix la nit del Roscó, una gran celebració amb la qual l'Alcora acomiadarà la seua programació nadalenca.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana