l'Alcora: L'Alcora constitueix una comissió tècnica d'habitatge per revitalitzar el nucli antic


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2024/2/222943_140924/1_M1.jpg
Publicitat
La Plana al Dia | l'Alcora | General | 14-02-2024
L'Alcora constitueix una comissió tècnica d'habitatge per revitalitzar el nucli antic

El Ajuntament de l'Alcora ha constituït una comissió tècnica, formada pel regidor d'Habitatge, Erik Torner, i tècnics municipals, amb l'objectiu de fomentar la compra d'habitatges en el casc antic.

Dins mateix, s'han acordat ja les primeres mesures, que s'implementaran entre 2024 i 2025. Es tracta de l'aplicació de diferents beneficis fiscals: d'una banda, en la taxa de vados, bonificació que podria entrar en vigor l'any vinent; i d'altra banda, per a l'ocupació de la via pública, mesura que està prevista per aquest any.

Per a això, el següent pas a curt termini consistirà en preparar la modificació de l'ordenança fiscal, tal com ha explicat Torner.

El regidor ha recordat que el Govern de l'Alcora s'ha marcat com a meta revitalitzar el casc antic i, per a això, és fonamental fomentar l'adquisició d'habitatges en aquesta emblemàtica zona de la nostra localitat.

A més d'aquestes iniciatives, des de la comissió estem estudiant la implementació d'altres mesures que contribueixin a assolir aquest objectiu, ha conclòs el responsable municipal d'Habitatge.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana