l'Alcora: Més L'Alcora-Compromís critica pagaments de 21.000 euros en publicitat mentre s'ajusten els pressupostos


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2024/5/227289_144088/1_M1.jpg
La Plana al Dia | l'Alcora | General | 09-05-2024
Més L'Alcora-Compromís critica pagaments de 21.000 euros en publicitat mentre s'ajusten els pressupostos

El portaveu municipal de Més l'Alcora-Compromís, Agustín Chiva, ha criticat l'aprovació en el ple, per part de l'equip de govern socialista, del pagament de 21.000 euros en factures de publicitat institucional. 'Creiem que és una solemne barbaritat que l'Ajuntament pagui 21.000 euros més en publicitat mentre s'està parlant d'intentar ajustar la despesa en festes i en altres partides pressupostàries', ha censurat.

En eixe ple, l'executiu municipal socialista també va aprovar, en aquest cas amb l'abstenció de Més l'Alcora-Compromís, destinar 1,5 milions d'euros del remanent de tresoreria a finançar noves inversions. Chiva ha explicat que l'abstenció es va deure a que 'no ens van donar opció a aportar propostes ja que el document estava tancat'.

Entre les noves inversions consignades figuren 194.500 euros per a resoldre el 'embolic' del carril bici de la CV-16, que ha sigut anul·lat per el risc d'accident que comportava l'estretament de la calçada al seu pas pel polígon industrial Foies Ferraes. Chiva ha criticat que la Generalitat no aporte els 300.000 euros que va prometre per a resoldre l'embolic. 'La Generalitat hauria haver pagat el cost econòmic de resoldre eixe embolic del carril bici, no els veïns de l'Alcora', ha lamentat.

El portaveu municipal de Més l'Alcora-Compromís sí que ha reiterat el seu suport a altres partides inverses vinculades al remanent de tresoreria com el projecte de la Casa de la Cultura, les millores en el Museu de la Ceràmica, fires culturals o les millores en la seguretat dels encaixonaments taurins i de les Festes del Crist. També ha recolzat els 280.000 euros que aniran a modernitzar diversos polígons industrials.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana