l'Alcora: Garca: 'Bloc-Comproms de L'Alcora mantindr les seues accions poltiques i legals contra la incineradora davant el risc que Bonig impulse noves plantes al municipi'


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2013/9/91961_48808/1_M1.jpg
Publicitat
La Plana al Dia | l'Alcora | Agricultura y Medio Ambiente | 08-09-2013
Garca: 'Bloc-Comproms de L'Alcora mantindr les seues accions poltiques i legals contra la incineradora davant el risc que Bonig impulse noves plantes al municipi'

El portaveu de BLOC-Comproms de l'Alcora, Vctor Garcia ha manifestat que ?la decisi de Reyval d'aparcar el projecte de la incineradora arriba tard i malament, no s de fiar i tampoc s definitiva?. Garcia, adverteix que l'anunci de Reyval s nicament fruit i conseqncia de la mobilitzaci ciutadana de l'Alcora ?per cal seguir alerta perqu el PP t previst imposar diverses incineradores de la provncia?.

Per aix, des de BLOC-Comproms anunciem que ?estarem en contra de qualsevol Pla Integral de Residus que s'impose fora del consens ciutad i rebutjarem qualsevol imposici que perjudique el territori i a la salut dels ciutadans?.

Garcia apel?la a la Plataforma que s'ha de seguir alerta i no deixar que els partits de l'Alcora caiguen en el triomfalisme, ?perqu correm el risc que Bonig, en el seu pla d?incineradores que ha d'anunciar aquest mes, autoritze un projecte d'incineraci a l'Alcora o a qualsevol municipi ve?. ?Des de BLOC-Comproms de l'Alcora continuarem amb totes les accions poltiques i legals i no pararem fins que Bonig no es comprometa a eliminar qualsevol projecte d'incineraci prop de l'Alcora?.

Per aix, el portaveu de BLOC-Comproms de l'Alcora, Vctor Garcia, exigix a l'alcaldessa que, ?desprs de l'anunci de Reyval, incremente encara ms la pressi enfront del Consell i impedisca que el futur PIR perjudique el nostre municipi?. Aix mateix, el representant de BLOC-Comproms a l'Alcora insta als socialistes i a la resta de grups de l'oposici que s'ha de seguir recolzant a la Plataforma i als moviments venals per a ?evitar que torne repetir-se el passat, quan, per no seguir presentant al?legacions el PSOE contra la incineradora hem patit estes conseqncies?.

CONSENS CIUTAD
Per la seua banda, el portaveu de Comproms en la Diputaci, Enric Nomdedu, exigix al PP que ?qualsevol planificaci en matria ambiental o que afecte la salut es realitze des de la transparncia, el dileg i mai d'esquena a la ciutadania?. Nomdedu diu que ?all que s'ha ocorregut fa anys amb la incineradora del Vall alb o ara a l'Alcora hauria d'ensenyar al PP que no es pot fer poltica ambiental ni de qualsevol altre tipus en contra dels ciutadans. No obstant aix, pareix que els populars no ho volen aprendre, per aix estarem vigilants fins que no sapiem on vol imposar el PP les seues incineradores?.

Nomdedu recorda ?l'any passat el PP va rebutjar en la Diputaci una moci de Comproms per a saber on es posaran les incineradores previstes en el PIR? per aix reitera la seua exigncia perqu Bonig complisca la seua paraula i anuncie este mes on s'han previst les futures plantes.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana