La Llosa: Llopis: 'La pressi fa que la Generalitat pague a La Llosa part del deute'


 
La Plana al Dia | La Llosa | General | 20-03-2020
 

La Generalitat Valenciana ha pagat a l'Ajuntament de La Llosa part del deute que mantenia amb el municipi. La setmana passada l'Ajuntament va anunciar el tancament dels serveis municipals ja que no els podia continuar pagant per un deute del Consell de 688.000 euros. El mateix dia de l'anunci del tancament la Generalitat va pagar poc ms de 34.000. Hui l'Ajuntament ha percebut 394.493,16. El deute de la Generalitat amb el municipi encara s de 241.628,62. L'alcalde de La Llosa, Ximo Llopis, ha lamentat que s'haja hagut d'arribar a aquest nivell de protesta "per a aconseguir una cosa que s justa, i s que l'administraci complisca amb els terminis de pagament establits. Si no ens paguen dins del termini i en la forma escaient perjudiquen a tots i cadascun dels vens perqu, al cap i a la fi, l'Ajuntament presta serveis socials, educatius o proporciona ocupaci".

L'alcalde ha mostrat la seua confiana que en els prxims dies la Generalitat Valenciana pague tot el que deu i aix el municipi recupere la normalitat econmica.

Cal recordar que alguns dels deutes tenien ms de 2 anys d'antiguitat, fet que llastra l'economia municipal que, des de fa diverses legislatures, es regeix pel rigor pressupostari, el deute 0 i la baixada d'impostos.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana