La Llosa: Dos vens de La Llosa, ingressats a l'hospital per Coronavirus i hui es desinfectaran els carrers


 
La Plana al Dia | La Llosa | General | 23-03-2020
 

L'Ajuntament de La Llosa iniciar aquest dilluns la desinfecci d'espais pblics en la localitat. L'Ajuntament l'iniciar desprs d'haver-se dotat amb l'equipament necessari.

El consistori ha rebut hui la notcia que dos residents en el municipi estan infectats amb coronavirus i estan ingressats a l'hospital. Segons la informaci que ha rebut el municipi els contagiats van estar de viatge i probablement es van contagiar all. Des del consistori s'ha fet una crida a la tranquillitat i s'ha reiterat la petici perqu ning isca de casa.

El consistori ha recordat que l'Ajuntament ofereix a vens i venes un servei de compra a les botigues o en la farmcia. Si alg ho necessita es pot posar en contacte amb el telfon 962610542.

L'alcalde, Ximo Llopis, ha mostrat el seu agrament tot el venat per la seua collaboraci en el respecte a les mesures de seguretat.

D'altra banda l'Ajuntament informar els vens sobre la comunicaci que s'ha rebut des de la conselleria de Sanitat sobre la reducci dels horaris en el centre mdic. Quan l'Ajuntament els tinga confirmats els comunicar als vens a travs dels bndols ordinaris, per whatsapp i les xarxes socials.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana