La Llosa: La Llosa reclama recuperar l'atenci als ciutadans per la Diputaci i una campanya de consum de Clemenules


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/10/196480_122098/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2020/10/196480_122098/2_M1.jpg
La Plana al Dia | La Llosa | General | 21-10-2020
La Llosa reclama recuperar l'atenci als ciutadans per la Diputaci i una campanya de consum de Clemenules

L'alcalde de La Llosa, Joaqun Llopis, va aprofitar la convenci d'alcaldes que va tindre lloc aquest dimarts a Moncofa per a reclamar a la Diputaci de Castell l'ampliaci Pla 135 i conixer de primera m si en l'any vinent hi haur Pla esportiu "com vam sollicitar l'any passat", i "ajudes per a la contractaci de tcnics".

Per Llopis sobretot *expus que "tenim moltes queixes que no es poden atendre b en pobles xicotets perqu s'han de desplaar a altres municipis. Abans venia una persona de la Diputaci, per aix ha deixat de produir-se i just en el moment en el qual els rebuts de la Diputaci venen malament". L'alcalde va exposar que "les famlies que pagaven sempre d'una manera, ara s'ha canviat sense donar explicacions ni a l'Aj. ni als vens. S'ha de millorar l'atenci als vens per part de la Diputaci".

Llopis tamb es va unir a la reivindicaci dels agricultors sobre la problemtica del *Cotonet. "Noms cal acostar-se als horts per a veure el mal que ha fet" i per aix va reclamar "una campanya de la *Clemenules ja que s molt bona per la Vitamina C per a combatre la Grip i el *COVID".

Llopis tamb va transmetre la "queixa de la subvenci de les Unitats de Conciliaci Familiar. L'any passat estvem en el lloc 15. Per enguany, que hagurem entrat en les ajudes, ens hem anat al final, quan uns altres que estaven el final han pujat i tenen aqueixa unitat. Crec que s'ha puntuat d'una manera partidista. D'un anys a un altre, el canvi de puntuaci ha sigut bestial".

Finalment, LLOPIS va reconixer que "la Diputaci fumiga contra el mosquit tigre, per en la zona de la marjal, s insuficient i els agricultors han d'anar tard al camp i tornar a casa rpid".
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana