La Llosa: La Llosa presenta les Festes Patronals del 2021


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/9/198702_123980/1_M1.jpg
La Plana al Dia | La Llosa | General | 01-09-2021
La Llosa presenta les Festes Patronals del 2021

Les Festes Patronals de La Llosa, en honor a Sant Felip Neri i Sant Isidre Llaurador, tornen al calendari del 2021 amb uns dies replets d'actes festius, culturals i socials en una setmana marcada en roig en el calendari de cada ve i vena. Del 4 al 12 de setembre, La Llosa tornar a veure's immersa en la mgia de les Festes, encara que enguany la precauci i la prevenci per la Covid-19 ser una constant a tindre en compte per a garantir la seguretat de tots els participants de cadascun dels actes organitzats. Aix doncs, la confecci de les Festes Patronals 2021 s'ha realitzat amb criteris de pluralitat i fraternitat entre vens, venes i visitants que vulguen disfrutar dels festejos populars i que tinguen cabuda els seus gustos i preferncies.

D'aquesta manera, La Llosa cont actes de tota orientaci. A nivell esportiu, el dissabte 5 es disputa la XII Volta a peu 5k en homenatge a Hctor Sanz Guirao patrocinada per la Diputaci de Castell; per tamb hi haur espai per a gimcanes populars, partits de futbol o de front. Els espectacles musicals i teatrals, tant per a adults com per a pblic infantil, tenen un lloc preferencial en el disseny del calendari, amb el concert de la Uni Musical Sant Felip Neri, un tribut a Mecano o l'actuaci de l'humorista Eugeni Alemany.

En essncia, 9 dies carregats d'una oferta cultural dissenyada tenint en compte les normatives vigents per la Covid-19, per que ofereixen noves opcions d'oci i animaci per a tota la poblaci de La Llosa. Per a participar en alguns dels actes programats s'haur d'omplir prviament una inscripci a l'Ajuntament.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana