La Vall d'Uixó: Compromís per la Vall traslladarà a Joan Baldoví les demandes valleres al Congrés


 
La Plana al Dia | La Vall d'Uixó | General | 18-05-2019
 


El portaveu de Compromís al Congrés dóna suport este diumenge a les candidatures de les comarques de Castelló i participa, primer en un vermut en Castelló de la Plana, despré en un dinar de propostes a Onda i finalment al col·loqui de la Vall d'Uixó

Compromís per la Vall celebrarà diumenge 19 de maig, a les 17'30, una trobada amb el diputat Joan Baldoví. L'acte s'inscriu dins dels actes de campanya de la coalició i tindrà un esperit informal amb l'objectiu que els vallers que s'acosten a la plaça de l'Assumpció puguen conéixer el diputat millor valorat de la cambra baixa. Però a més, l'acte es planteja com una oportunitat de fer conéixer al representant de la coalició a Madrid alguna de les demandes locals en matèria d'infraestructures i agricultura.

Per a Fernando Daròs, candidat a l'alcaldia de la Vall d'Uixó, es tracta d'una oportunitat per a aprofitar la influència de la coalició al parlament: "En les últimes eleccions autonòmiques i generals, els vallers van augmentar el seu recolzament a Compromís perquè han entés que el Botànic li ha vingut molt bé a la localitat. Per això, esta reunió és una oportunitat, clar està, de conéixer personalment a Joan Baldoví (Baldo), però també una demostració que només Compromís portarà a totes les institucions on tinga representació les nostres demandes: tant a Madrid com a Europa".

El col·lectiu va presentar l'acte en una roda de premsa on també van parlar del desenvolupament de la campanya i on van remarcar la bona resposta que estan tenint les seues propostes: "La nostra gestió dels últims 4 anys ha merescut fins i tot l'elogi dels nostres rivals polítics en aspectes com la solució al conflicte amb l'empresa de neteja, la recuperació de sendes o la renovació de les instal·lacions esportives. De fet, part dels altres partits parteixen en els seus programes de la nostra faena feta en les àrees d'esports i medi ambient per a aprofundir les nostres fites, cosa que significa que anem pel bon camí. Compromís és gestió i això és el que ens ha portat a proposar un ambiciós pla com "Optimitza".

Fernando Daròs va explicar que el Pla Optimitza pretén reestructurar el funcionament de l'ajuntament. "Fins ara les regidories són compartiments estancs, xicotets espais que obliguen als vallers i les valleres a pegar moltes patades per a fer qualsevol gestió". Optimitza pretén crear un espai on els diferents treballadors municipals treballen de manera coordinada i que aglutine la tasca més tècnica. Es tracta d'introduir el coworking i les sinèrgies de grup al dia a dia."De pas, això simplificaria els tràmists administratius, ens faria més eficients, cosa que beneficiaria les gestions i portaria el nostre ajuntament al segle XXI".

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana