La Vall d'Uixó: El PP donarà veu als veïns 'per a liderar el camí del progrés i del futur de la Vall'


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/6/186317_113385/1_M1.jpg
La Plana al Dia | La Vall d'Uixó | General | 19-06-2019
El PP donarà veu als veïns 'per a liderar el camí del progrés i del futur de la Vall'

El regidor del Partit Popular en l'Ajuntament de la Vall d?Uixó, Herminio Serra, ha assegurat que ?el grup municipal Popular ens anem a posar a peu de carrer, al costat dels veïns i anem a treballar des de l'oposició perquè des de les institucions els polítics som útils als ciutadans?.
Per açò, ?els diem a les entitats, associacions i veïns que ens han fet arribar les seues queixes, les seues inquietuds i volien que se'ls escoltara, que els cinc regidors del Partit Popular anem a treballar amb afany i il·lusió per a donar resposta i solució als problemes dels vallers?.
Així doncs, Herminio Serra ha fet una crida als valleros. ?No els anem a fallar i anem a deixar-nos la pell per a liderar el camí de futur i progrés en la nostra ciutat?.
L'edil popular ha assenyalat que ?anem a realitzar una oposició constructiva, amb escolta activa als veïns que ens van votar però també als quals no ho van fer, portant al ple proposades de futur i fiscalitzant les accions del govern?. Perquè per a Herminio Serra ?la Vall mereix liderar les oportunitats i per a açò els regidors del PP anem a treballar per a controlar les actuacions del govern tripartit?.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana