La Vall d'Uixó: El PP exigeix solucions per a 20 famílies de la Vall que no cobren per la neteja de col·legis


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/7/187380_114259/1_M1.jpg
La Plana al Dia | La Vall d'Uixó | General | 31-07-2019
El PP exigeix solucions per a 20 famílies de la Vall que no cobren per la neteja de col·legis

A la Vall d'Uixó “hi ha 20 drames que el Consell de Ximo Puig manté en una situació desesperada per la seua incapacitat per a resoldre els impagaments del contracte de neteja dels centres educatius”. Carolina Castelló, portaveu del Partit Popular de la Vall d'Uixó, ha defensat avui a les 20 veïnes de la localitat, empleades en el servei de neteja contractat pel Consell, que “no han cobrat la seua nòmina des del mes d'abril, així com tampoc la paga extraordinària”.
“Aquestes famílies mereixen cobrar perquè cal viure i alimentar a una família, pagar llum, hipoteca, rebuts… I haurien de fer-ho amb la mateixa diligència amb la qual Ximo Puig, president del Consell, cobra de tots els valencians. Perquè d'igual manera que no ens imaginem un retard en les nòmines del president, és totalment injust que els qui treballen no cobren la seua nòmina”.
Des del PP de la Vall han presentat una moció, que es debatrà en el pròxim ple i en la qual reclamen solucions “a aquesta situació insostenible”. “Cal actuar amb contundència, aplicant mecanismes de control que resolguen aquesta situació de forma definitiva i que no tornen a repetir-se situacions d'aquest tipus”.

Rebuig a la taxa turística
La iniciativa no serà l'única que el PP eleve al ple. Castelló també ha anunciat que reclamarà protecció per al sector turístic que en la Vall “és important i que no mereix el càstig d'una taxa turística que en el Consell planeja”. Per aquest motiu, la moció reivindica “la defensa dels interessos turístics de la Vall enfront de ‘tasazos’ que solament cerquen fer caixa a costa d'un sector al que hem de posar-li la catifa roja, no sacsejar-li a impostos”.
“No volem posar en risc la estabildad turística de la Vall, sinó treballar braç a braç amb els professionals per a garantir el millor futur i prosperitat per als professionals, perquè el seu èxit es tradueix en ocupació, creixement i desenvolupament”. Els objectius que, segons Castelló, “han de ser els que garantisquen el desenvolupament de la nostra ciutat”.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana