La Vall d'Uixó: Serra (PP): “El PSPV prefereixanar-se de vacances abans que treballar perobrir la piscina”


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/8/187595_114426/1_M1.jpg
La Plana al Dia | La Vall d'Uixó | General | 07-08-2019
Serra (PP): “El PSPV prefereixanar-se de vacances abans que treballar perobrir la piscina”


-El regidor del PP, Herminio Serra, exigeix transparència a l’alcaldessa després que la concessionària reconega que l’ajuntament coneixia el tancament temporal del got
-Serra (PP): “Conèixer des de fa setmanes el tancament de la instal•lació i no moure un dit per a resoldre-ho, demostra que a Baños li importa molt poc el nostre municipi”

El Grup Municipal del Partit Popular a la Vall d'Uixó ha exigit “una solució efectiva i immediata per a reobrir la piscina de San José” després que l'empresa concessionària haja afirmat en un comunicat que el PSPV és coneixedor d'aquest tancament des de fa setmanes. “El PSPV prefereix anar-se de vacances abans que treballar per a obrir aquesta instal•lació. I aqueix és un fet incontestable, perquè ser coneixedor dels problemes per part de l'adjudicatària i no moure un dit per a resoldre'ls, demostra que a l'alcaldessa, Tania Baños, li importa molt poc el nostre municipi”.

El regidor del PP en l'Ajuntament de la Vall d'Uixó, Herminio Serra, ha reclamat del PSPV “treballe i compromís, sacrifici i esforç per la localitat, perquè els nostres veïns no mereixen patir la retallada de serveis provocat per un PSPV que ha tirat el tancament a l'ajuntament per vacances”. “El PSPV va ser advertit de les deficiències i no va actuar. El resultat és que els veïns i turistes que vénen al paratge de San José no poden gaudir d'aquesta instal•lació pública en ple agost. Una demostració clara de la incapacitat i abandó del PSPV cap a la nostra localitat”.

Cal assenyalar que el PP va preguntar en l'últim ple pel tancament de les instal•lacions de la piscina i l'alcaldessa es va mofar de la pregunta. “Baños no solament va ironitzar, sinó que després va assegurar que desconeixia aquesta mesura, la qual cosa demostra que ni està en la Vall ni li interessa el que li ocórrega al seu municipi”. “Ara”, ha postil•lat Serra, “a l'alcaldessa li interessa fer carrera política en la Diputació com a diputada provincial d'Esports. Un càrrec que assumeix quan ha demostrat que és incapaç de mantenir oberta la piscina del seu propi poble”.

Des del PP de la Vall, “urgim solucions. Perquè aquesta no és una situació sobrevinguda, com ben ha explicat la concessionària, sinó el cúmul de la inacció i l'abandó d'un partit que en lloc d'actuar amb la deguda previsió i antelació, en resposta a la informació que li facilitava l'adjudicatària, ha preferit donar l'esquena i tancar el servei”. Una demostració més, tal com explica Serra, “del poc que li importa la Vall al PSPV”.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana