La Vall d'Uixó: Blanch felicita l'alcaldessa socialista Tania Baños per l'arxivament de la causa per la retirada de la creu franquista de la Vall


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/10/189444_115989/1_M1.jpg
La Plana al Dia | La Vall d'Uixó | General | 09-10-2019
Blanch felicita l'alcaldessa socialista Tania Baños per l'arxivament de la causa per la retirada de la creu franquista de la Vall

El secretari general del PSPV a la província de Castelló, Ernest Blanch, ha felicitat en nom de totes i tots els socialistes de les nostres comarques a l'alcaldessa de la Vall d'Uixó, Tania Baños, després que el jutjat haja arxivat la causa per la retirada de la creu franquista. Blanch ha declarat que “el compliment de la Llei de Memòria Històrica per part de qui està obligat a fer-la complir mai hauria d'haver sigut perseguit judicialment i menys amb la voluntat que tinguera conseqüències penals”.
El dirigent socialista ha lamentat la persecució política a la qual s'ha vist sotmesa l'alcaldessa socialista de la Vall a través d'una denúncia que només tenia la voluntat de fer mal. “És un orgull comptar amb alcaldesses i companyes com Tania Baños, disposada a donar la cara i defensar els principis fins al final”, ha subratllat el secretari general del PSPV a les comarques de Castelló.
La justícia ha arxivat la causa, “que és el que tocava. Això sí que és reconciliar-se amb la Memòria Històrica”, ha insistit el secretari general del PSPV a Castelló, Ernest Blanch.
Són nombroses les reaccions que s'han produït i els missatges de suport a l'alcaldessa de la Vall d'Uixó després que el jutge instructor haja arxivat la causa presentada per l'associació ultracatólica Advocats Cristians. “Molta alegria perquè la raó i la valentia no són delicte en defensar els valors, els principis i la dignitat democràtica”, han expressat companys de l'Executiva Provincial. El missatge més repetit és que s'ha fet justícia i que abans que el jutge la ciutadania ja havia dictat sentència amb un suport més majoritari en les urnes que va portar al PSPV a obtindre tres regidors més.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana