La Vall d'Uixó: L’Ajuntament de la Vall d’Uixó presenta la programació per al mes de la Infantesa


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/11/190466_116855/1_M1.jpg
La Plana al Dia | La Vall d'Uixó | General | 12-11-2019
L’Ajuntament de la Vall d’Uixó presenta la programació per al mes de la Infantesa

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó acull aquest novembre el mes de la Infantesa, durant el qual es realitzaran activitats per a tota la família, incloses en el Pla Municipal d’Infància i Adolescència. La Vall d’Uixó és Ciutat Amiga de la Infància per UNICEF, distinció que premia a aquelles ciutats del món que realitzen activitats que promouen la participació dels xiquets i xiquetes en les seues societats.

David Lluch, regidor de Joventut, reivindica la participació dels més menuts i menudes en la societat, no només a través d’activitats en les quals puguen gaudir, sinó també participant en la vida pública i tenint en compte la seua veu: «nosaltres vam convocar el Consell de la Infantesa, format per representants dels nostres col·legis que ens proposen mesures que nosaltres posem en marxa».

La jornada central serà aquest dissabte 16 de novembre, a la plaça El Parc a partir de les 10.00 hores, on es realitzaran activitats per a tota la família. Es començarà amb la presentació i la lectura del manifest en favor de la infantesa, seguit d’exhibicions de balls esportius i inclús un acte d’investidura dels consellers i conselleres d’Infància i Adolescència, mitjançant el qual es busca visibilitzar la importància de la seua tasca. A més, durant tot el matí hi haurà tallers impartits per entitats, associacions locals i per algunes regidories. La jornada acabarà amb el concert de l’artista Ramiroquai, una música molt divertida i moderna adaptada a l’edat dels xiquets i les xiquetes.

«Es tracta d’una celebració basada en els drets dels xiquets i les xiquetes al medi ambient, l’entorn urbà i la mobilitat», assenyala la regidora de Serveis Socials, Marian Artero, qui assegura que, des de la seua regidoria, s’ha treballat perquè hi participen totes les entitats que tenen com a finalitat la inclusió.

«La programació que es portarà a terme durant tot el mes és molt ampla, ja que hem intentat cobrir totes les inquietuds i sensibilitats perquè el mes de la Infantesa siga molt participatiu», destaca Artero, qui també agraeix a les entitats col·laboradores i a les distintes regidories participants, com són Esports, Educació, Cultura, Igualtat i Medi Ambient.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana