La Vall d'Uixó: L'Ajuntament de la Vall d'Uixó presenta el Concert A Tres Bandes d’este dissabte 15 de febrer


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2020/2/193307_119334/1_M1.jpg
La Plana al Dia | La Vall d'Uixó | General | 12-02-2020
L'Ajuntament de la Vall d'Uixó presenta el Concert A Tres Bandes d’este dissabte 15 de febrer

La Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de la Vall d'Uixó presenta la segona edició del Concert A Tres Bandes, protagonitzat per la Unió Musical Valldeuxense, l'Ateneu Musical Schola Cantorum i el Centre Instructiu d'Art i Cultura (CIAC). L'acte tindrà lloc el dissabte 15 de febrer, a les 19.00 hores, a l'Auditori Leopoldo Penyarroja. Les entrades al concert són gratuïtes i es poden aconseguir en la web www.auditoriolavallduixo.es o demà dijous dia 13 de febrer en la taquilla de l'Auditori Leopoldo Penyarroja.

“La finalitat d'aquest concert és mostrar a la ciutadania la riquesa cultural, concretament en l'àmbit musical, que tenim en la nostra ciutat”, explica la regidora de Cultura, Maria Cruces, qui assenyala la tasca tan important que realitzen aquestes entitats: “les tres bandes de música porten a terme, no sols un importantíssim treball cultural, sinó també educatiu, ja que compten amb escoles de música que ensenyen i formen als xiquets i joves de la localitat”.

La regidora ha convidat a la ciutadania de la Vall d'Uixó i dels municipis del voltant a gaudir d'aquest concert i ha recordat que queden molt poques entrades disponibles.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana