La Vall d'Uixó: L'Ajuntament de la Vall d'Uixó facilita autobusos per a desplaçar-se a les Festes de la Magdalena


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2020/3/194321_120219/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2020/3/194321_120219/2_M1.jpg
La Plana al Dia | La Vall d'Uixó | General | 10-03-2020
L'Ajuntament de la Vall d'Uixó facilita autobusos per a desplaçar-se a les Festes de la Magdalena

El preu del bitllet per a aquest dissabte 14 de març és de 2 €, les places són limitades i els tiquets s'adquiriran en el mateix autobús.

La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de la Vall d'Uixó posa a disposició de la ciutadania una sèrie d'autobusos per a acudir a les Festes de la Magdalena aquest dissabte 14 de març. Esta és una mesura instaurada la passada legislatura per a garantir la seguretat en els desplaçaments en este dia festiu.

Els autobusos eixiran des de l'Estació d'Autobusos de la Vall d'Uixó a les 19.00 hores, 20.30 hores i 22.00 hores, amb dos autobusos per cada torn, i el punt d'arribada serà La Farola de Castelló. De la mateixa manera, els autobusos eixiran cap a la Vall d'Uixó des de La Farola a les 03.00 hores, 05.00 hores i 06.00 hores, també amb dos autobusos per cada torn. El preu del bitllet és de 2 €, les places són limitades i s'adquiriran en el mateix autobús.

“Tots els anys subvencionem aquests autobusos amb l'objectiu de què la gent no agafe el cotxe i puga desplaçar-se amb seguretat i comoditat cap a les Festes de la Magdalena”, explica el regidor de Joventut, David Lluch. 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios