La Vall d'Uixó: L'Ajuntament de la Vall d'Uixó garanteix que tots els xiquets i xiquetes en situació de vulnerabilitat reben una alimentació correcta


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/4/195212_120977/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2020/4/195212_120977/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2020/4/195212_120977/3_M1.jpg
La Plana al Dia | La Vall d'Uixó | General | 27-04-2020
L'Ajuntament de la Vall d'Uixó garanteix que tots els xiquets i xiquetes en situació de vulnerabilitat reben una alimentació correcta

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó garanteix que tots els xiquets i xiquetes en situació de vulnerabilitat tinguen els recursos necessaris per a una alimentació correcta durant el confinament per la situació d'emergència sanitària provocada pel *Covid-19, que des del 16 de març manté tancats els centres educatius i, per tant, el servei de menjador escolar.

La Generalitat Valenciana cobreix als becats al 100% amb un val de menjar. I seguint les directrius autonòmiques, des de la Regidoria de Serveis Socials s'han habilitat unes ajudes econòmiques directes per a les famílies que no són beneficiàries d'aquest val i que estan en situació de vulnerabilitat. En concret, de 4 euros per xiquet i per dia.

Abans de la publicació del decret del Consell i durant el temps en el qual no van estar actius els vals de la Generalitat Valenciana i mentre es gestionaven les ajudes, l'Ajuntament de la Vall d'Uixó va repartir quasi 1.000 menús entre els menors en aquesta situació. D'aquesta manera, s'ha garantit que des del tancament dels menjadors escolars es cobrira aquesta necessitat bàsica.

Així mateix, s'ha contactat amb les direccions dels col·legis i IES perquè traslladen aquest tipus de casos per a poder també atendre'ls, en cas que des de Serveis Socials no s'haguera posat en contacte amb les famílies o no els haguera detectats.

Així, des de l'Ajuntament de la Vall d'Uixó demanen al Partit Popular demanen responsabilitat i no generar alarmisme ni enganyar a la societat, ja que una de les prioritats de l'equip de govern municipal està sent, des del primer moment, atendre les situacions d'emergència social derivades de la crisi sanitària pel coronavirus.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana