La Vall d'Uixó: L'Ajuntament de la Vall d'Uixó extrema la seguretat en el retorn del mercat dels divendres


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/5/195329_121100/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2020/5/195329_121100/2_M1.jpg
La Plana al Dia | La Vall d'Uixó | General | 06-05-2020
L'Ajuntament de la Vall d'Uixó extrema la seguretat en el retorn del mercat dels divendres

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó extremarà la seguretat en el retorn del mercat dels divendres, que es produirà aquest 8 de maig. Tant els venedors com els compradors hauran de seguir un protocol d'higiene i prevenció “per a minimitzar els riscos durant aquesta fase inicial de la desescalada”, ha explicat el regidor de Comerç, Jorge García.

D'acord amb les indicacions, tan sols podran muntar els llocs de venda de productes d'alimentació i s'amplia la separació entre ells. D'aquesta manera, s'ocuparà tota la plaça del Mercat, que estarà barrada perimetralment. L'entrada i eixida es realitzarà per només dos punts, per a controlar l'aforament: carrer Joaquín París amb carrer Maestro Rodrigo i avinguda Jaume I amb carrer Salvador Allèn.

En aquests accessos hi haurà hidrogel i serà d'ús obligatori. A més no es podran tocar els productes exposats i s'haurà de mantindre la distància de seguretat de 2 metres entre persones. Per a això hi haurà marques en el sòl. Els venedors també hauran d'usar màscares i guants i desinfectar periòdicament el seu espai, a més de depositar tots els desaprofitaments en bosses i en un cub amb pedal.

García ha assenyalat que “és fonamental actuar amb responsabilitat i amb tranquil·litat, respectant totes les mesures de seguretat, per a garantir que el mercat puga continuar desenvolupant-se”. Aquest protocol s'ha coordinat des de la Regidoria de Comerç i la Policia Local, que també estarà present en el recinte per a vetlar per l'emplene d'aquestes mesures higièniques i preventives.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana