La Vall d'Uixó: L'Ajuntament de la Vall d'Uixó inicia els treballs de desinfecció de l'interior de les Coves de Sant Josep


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/5/195355_121104/1_M1.jpg
La Plana al Dia | La Vall d'Uixó | General | 07-05-2020
L'Ajuntament de la Vall d'Uixó inicia els treballs de desinfecció de l'interior de les Coves de Sant Josep

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó ha començat els treballs de desinfecció de l'interior dels Coves de Sant Josep, seguint les premisses dels experts de l'Institut Geològic i Miner d'Espanya (IGME) i utilitzant els productes *virucidas autoritzats per la Secretaria General de Salut del Govern d'Espanya.

Aquesta desinfecció forma part de les recomanacions de l'últim informe elaborat per la ISCA (International show Caves) relacionat en la pandèmia de la Covid-19. És la primera de les quals es realitzaran en els Coves i el Paratge de Sant Josep abans de la reobertura.

Així, s'estan aprofitant aquestes setmanes per a treballar en totes les mesures de seguretat i higiene per a la nova etapa, una vegada estiga permesa l'activitat turística. A més l'Ajuntament de la Vall d'Uixó està elaborant un manual de crisi per a poder obrir amb totes les garanties per als visitants i per als treballadors.

El Consorci Provincial de Bombers també ha desinfectat el Paratge de Sant Josep, dins d'aquest protocol de preparació de la reobertura dels Coves de Sant Josep i de l'inici de l'activitat d'hostaleria. També és una zona que molts *valleros i vallers estan utilitzant aquests primers dies de la desescalada per a practicar esport o passejar.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana