La Vall d'Uixó: L'Ajuntament de la Vall d'Uixó reobri aquest dilluns la Biblioteca i el dimarts el Cementeri Municipal


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/5/195498_121231/1_M1.jpg
La Plana al Dia | La Vall d'Uixó | General | 17-05-2020
L'Ajuntament de la Vall d'Uixó reobri aquest dilluns la Biblioteca i el dimarts el Cementeri Municipal

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó reobri aquest dilluns la Biblioteca Municipal, únicament per a realitzar préstecs i devolucions. L'horari serà de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores i els dimarts i dijous de 16.00 a 20.00 hores. L'Agència de Lectura del Toledo obrirà els dilluns a la vesprada i la del *Carbonaire els dimecres a la vesprada. A més s'han instal·lat *mámparas de protecció per a major seguretat dels treballadors i usuaris.


D'altra banda, el Cementeri Municipal es podrà visitar a partir del dimarts, 19 de maig, en l'horari habitual de 9.30 a 13.00 hores i de 15.30 a 18.30 hores. Els operaris municipals controlaran l'accés i l'aforament per a evitar acumulacions de persones a l'interior. L'ús de màscara serà obligatori i hi haurà hidrogel a la disposició del públic per a llavar-se les mans. Els banys públics estaran tancats, com la llei estableix.


Aquestes mesures formen part de la desescalada, en haver passat la Vall d'Uixó (i tota la Comunitat Valenciana) a la Fase 1 a partir de demà. A mesura que s'avança, l'Ajuntament de la Vall d'Uixó estudiarà detingudament la celebració d'actes de qualsevol tipus que suposen la concentració de persones en la via pública o en edificis municipals, malgrat que el Govern d'Espanya ho permeta amb una reducció de l'aforament.


En aquest sentit, es considera que no cal precipitar-se a programar actes oberts al públic, ja siguen a l'aire lliure o en llocs tancats, perquè com a administració pública més pròxima s'ha de vetlar per la salut i la seguretat dels *valleros i *valleras, analitzant les característiques de cada activitat o espectacle i minimitzant els riscos.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana