La Vall d'Uixó: L'Ajuntament de la Vall d'Uixó inicia un programa de formació online per a xicotetes empreses


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/5/195546_121272/1_M1.jpg
La Plana al Dia | La Vall d'Uixó | General | 22-05-2020
L'Ajuntament de la Vall d'Uixó inicia un programa de formació online per a xicotetes empreses

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó ha iniciat un programa de formació online per a pimes, a causa de la impossibilitat d'organitzar presencialment aquest tipus d'activitats dirigides a les empreses, comerços i locals de hostaleria (el conegut cicle ‘Activa’t, negoci en marxa’). També a la necessitat de “oferir tots els recursos i eines al nostre abast per a facilitar-los la seua digitalització, molt important en la situació actual”, ha explicat el regidor de Promoció Econòmica, Jorge García.

La Regidoria ha impartit la primera sessió formativa a través de Zoom aquesta setmana, sobre les obligacions legals per a vendre per internet. Dilluns que ve, 25 de maig, tindrà lloc la segona i versarà sobre Whatsapp *Bussiness. El taller serà un webinar dirigit al sector hostaler “perquè puguen oferir la carta o menú als seus clients a través d'aquesta aplicació web, que té un ús generalitzat entre la població”.

En les pròximes setmanes s'oferirà formació en Facebook *Ads, com activar una botiga en Facebook, ús aplicat d'Instagram i ús aplicat de Google. La inscripció a totes les sessions és gratuïta i es pot realitzar en la pàgina web www.empleolavallduixo.es. García ha assenyalat que “pròximament” des de la regidoria també s'organitzaran tallers online per a la cerca d'ocupació: millora del currículum, habilitats socials, etc.

L'edil ha destacat que “una de les nostres prioritats és estar al costat del teixit empresarial, comercial i hostaler per a reactivar la nostra economia”. I per a aconseguir-ho, un dels factors clau és “l'adquisició de coneixements perquè puguen adaptar-se de la millor manera possible a la nova situació provocada per la pandèmia de Covid-19, ja que han sigut un dels sectors que més han patit”, ha finalitzat.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana