La Vall d'Uixó: L'Ajuntament de la Vall d'Uixó estrena el servei per a demanar cita prèvia per internet


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/5/195559_121284/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2020/5/195559_121284/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2020/5/195559_121284/3_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2020/5/195559_121284/4_M1.jpg
La Plana al Dia | La Vall d'Uixó | General | 24-05-2020
L'Ajuntament de la Vall d'Uixó estrena el servei per a demanar cita prèvia per internet

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó obrirà l'Oficina d'Atenció Ciutadana (*OAC) de 8.00 a 14.00 hores. Això suposa ampliar en una hora més l'atenció presencial al públic. Aquesta mesura es posarà en marxa a partir del dilluns, 25 de maig, i serà permanent, amb l'objectiu de “facilitar que les persones que treballen tinguen un horari més ampli per a realitzar els seus tràmits administratius”, ha explicat la regidora d'Interior, *Zaida Moreno.

Aquesta no és l'única novetat que es posa en marxa per a facilitar les gestions, ja que a partir del mateix dilluns l'atenció a l'Ajuntament de la Vall d'Uixó es realitzarà amb cita prèvia, també permanentment. D'aquesta manera es reduiran els temps d'espera i les acumulacions de persones, no sols per les restriccions per la situació de la *Covid-19, sinó també per a “guanyar en comoditat i en eficiència”.

La cita prèvia es pot sol·licitar ja a través d'internet, en www.lavallduixo.es/citaprevia. Les primeres cites s'estan donant per al dilluns 25 de maig i de moment tan sols estan actius els serveis de *OAC, gestió tributària, serveis socials i agència de col·locació, però a mesura que es reòbriga l'atenció presencial en la resta d'àrees també s'inclouran en aquesta plataforma, en la qual es pot triar el dia i l'hora entre les quals estan disponibles.

En la *OAC, a l'ésser el servei més demandat, caldrà confirmar l'arribada a través d'una pantalla tàctil, com a màxim 15 minuts abans de l'hora marcada. Les persones que es retarden més de 15 minuts sobre l'horari acordat perdran la seua cita “per a no perjudicar la resta d'usuaris”, ha assenyalat Moreno, per a qui aquest nou sistema “suposa modernitzar l'administració i adaptar-nos al que ja es fa amb la cita mèdica o amb altres administracions”. A més de per internet també es podrà sol·licitar telefonant al 964690184.

MESURES DE SEGURETAT
Durant la desescalada per la *Covid-19 i per a garantir la seguretat del personal i de la ciutadania, s'està preparant un protocol especial en totes les dependències municipals. En l'Oficina d'Atenció Ciutadana ja s'han instal·lat mampares, s'han marcat les distàncies de seguretat i s'ha creat un circuit d'entrada i eixida. A més l'espera haurà de realitzar-se en l'exterior, per qüestions d'aforament.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana