La Vall d'Uixó: El Pacte Territorial per l'Ocupació prestarà assessorament gratuït a pimes gràcies al conveni amb Secot


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/6/195837_121532/1_M1.jpg
La Plana al Dia | La Vall d'Uixó | General | 26-06-2020
El Pacte Territorial per l'Ocupació prestarà assessorament gratuït a pimes gràcies al conveni amb Secot

El Pacte Territorial per l'Ocupació de la Plana Baixa ha signat un conveni de col·laboració amb l'entitat Sèniors Espanyols per a la Cooperació Tècnica (SECOT), gràcies al qual a partir de l'1 de *juliol oferirà gratuïtament assessorament i acompanyament a emprenedors i petites i mitjanes empreses.

“La crisi sanitària i el confinament ens ha obligat a transformar-nos i a adquirir noves habilitats i mètodes de conducta en el nostre dia a dia, com és el teletreball”, explica el president de SECOT, Vicente Nebot, qui ha assenyalat que, a causa de la situació actual, el servei es prestarà telemàticament en la seua majoria.

La presidenta del Pacte Territorial, Tania Baños, destaca que “cada municipi de la nostra comarca té una cosa diferent que oferir i unint les nostres forces, amb l'ajuda d'aquest nou servei individual i personalitzat, es podran resoldre els problemes i les necessitats molts empresaris i emprenedors, derivades de la crisi pel *Covid-19 i tirar avant econòmicament”.

Per a poder beneficiar-se d'aquest projecte cal demanar cita prèvia en el telèfon 662598429 o en el correu electrònic dsalvador@activemlaplanabaixa.es. Baños ha destacat “l'experiència i la trajectòria” dels membres de *SECOT, que de manera altruista “ajuden i acompanyen a persones que tenen un negoci o volen obrir-lo, especialment en l'actual situació”.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana