La Vall d'Uixó: L'Ajuntament de la Vall d'Uixó obri de nou els Coves de Sant Josep amb total seguretat


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/7/195904_121579/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2020/7/195904_121579/2_M1.jpg
La Plana al Dia | La Vall d'Uixó | General | 02-07-2020
L'Ajuntament de la Vall d'Uixó obri de nou els Coves de Sant Josep amb total seguretat

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó reobri els Coves de Sant Josep després de tres mesos d'inactivitat per la COVID-19. Entre les mesures de seguretat sanitàries adquirides es troben la reducció de l'aforament de la barca fins a un màxim de 8 persones, l'ús obligatori de màscara i la presa de temperatura a tots els visitants abans d'entrar, així com la desinfecció de les mans i del calçat i la neteja de la barca en cada torn.

A més tot el personal que treballa en els Coves de Sant Josep han rebut formació específica a càrrec de Pedro A. Robledo, cap de la Unitat de l'Institut Geològic i Miner d'Espanya (*IGME) a les Illes Balears. Cal destacar que a l'ésser una cova turística requereix d'unes mesures especials, que s'han preparat també en coordinació amb les associacions de coves turístiques ACTE i ISCA.

"Des de l'equip de govern estem fent tot el possible per a mantindre els serveis i recursos públics en un any que estarà marcat pel turisme nacional, on els Coves es presenten com una destinació turística segura", explica l'alcaldessa de la ciutat, Tania Baños.

A més, el cicle de concerts *Singing *in *the cave continuarà avant adaptant el seu format a la nova normalitat: "aquesta és una forma única de gaudir del turisme i de la cultura en el nostre municipi, perquè la salut és una prioritat", afig l'alcaldessa.

"Estem a l'expectativa de com reaccionarà el públic, ja que el turisme nacional representa més del 70% dels visitants que rebem en els Coves durant l'any", afirma el regidor de Turisme, Jorge García, qui també destaca que s'han esgotat totes les entrades fins ara per a la espeleokayak: "a partir del dia 3 de juliol es posaran a la venda més entrades".
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana