La Vall d'Uixó: L'Ajuntament de la Vall d'Uixó presenta 'Terraceo i música en directe' en el Paratge de Sant Josep


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/7/195964_121634/1_M1.jpg
La Plana al Dia | La Vall d'Uixó | General | 14-07-2020
L'Ajuntament de la Vall d'Uixó presenta 'Terraceo i música en directe' en el Paratge de Sant Josep

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó presenta '*Terraceo i música en directe', iniciativa que es desenvoluparà durant els caps de setmana de juliol i agost en el Paratge de Sant Josep, de 20.00 a 22.00 hores. L'activitat està protagonitzada per les tres bandes de música locals, on grups reduïts de músics realitzaran actuacions per a amenitzar la visita de turistes i de la ciutadania de la Vall.

"Aquesta novetat d'enguany s'emmarca dins de la programació cultural i turística amb l'objectiu de reactivar la vida econòmica i social del Paratge durant l'estiu, complint amb totes les mesures de seguretat, tant per als músics com per al públic", explica la regidora de Cultura, Maria *Cruces.

Tal com explica Jorge Garcia, regidor de Turisme, l'activitat pretén rememorar els anys 60 i 70, quan el *Paratge era un centre d'oci, tant per a turistes com per a la ciutadania de la Vall: "l'equip de govern ha demostrat la seua capacitat d'adaptació i l'eficiència de la seua gestió, ja que en els últims anys hem diversificat el turisme oferint nombroses activitats".

A més, durant les últimes setmanes s'han dut a terme les visites guiades al Poblat Iber que continuaran tot l'estiu, així com les visites als Coves de Sant Josep i el espeleokayak: "hem rebut milers de turistes seguint els protocols de seguretat i les activitats han tingut un èxit absolut", afig el regidor.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana