La Vall d'Uixó: L'Ajuntament de la Vall d'Uixó finalitza la millora del pàrquing de Sant Josep


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/8/196047_121704/1_M1.jpg
La Plana al Dia | La Vall d'Uixó | General | 03-08-2020
L'Ajuntament de la Vall d'Uixó finalitza la millora del pàrquing de Sant Josep

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó ha finalitzat la millora del pàrquing de Sant Josep, que consisteix en una nova ordenació i distribució per a millorar l'accessibilitat i la seguretat. Així, s'han pintat de manera molt clara les zones per a autocaravanes i autobusos, cobrint aquesta necessitat que s'havia detectat en els últims anys.

Els treballs han sigut dirigits des de les regidories de Turisme i de Mobilitat, amb la supervisió de la Policia Local i la Brigada Municipal, amb l'objectiu d'optimitzar l'ús de l'aparcament del Paratge de Sant Josep. En breu també se senyalitzarà la zona amb indicacions per a accedir al *párquing cobert (situat davall de les plaques solars), ja que és una opció gratuïta en la qual resguardar el vehicle de les altes temperatures.

Amb aquestes actuacions, s'ha adaptat l'aparcament a les necessitats turístiques actuals, ja que hi ha hagut un augment considerable del autocaravanismoe i els autobusos també necessitaven una zona fitada en la qual no pogueren aparcar altres vehicles, ja que per les seues grans dimensions necessiten més espai per a maniobrar.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana