La Vall d'Uixó: 138 persones desocupades milloren les zones rurals aquest estiu a la Vall d'Uixó


 
La Plana al Dia | La Vall d'Uixó | General | 05-08-2020
 

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó ha contractat a 138 persones desocupades de la branca agrària gràcies a una subvenció de 208.000 euros del Govern d'Espanya i a una aportació municipal de 30.000 euros. A través d'aquestes memòries de l'atur agrari, que van començar al juliol i finalitzaran al setembre, s'està adequant el terme municipal amb la neteja i arranjament de camins, desbrossament d'encreuaments i marges, reconstrucció de murets, formigonada i *bacheo.

Les actuacions més destacades s'estan realitzant en Pla de Pineda, Cerverola, la Miranda, Muntalar, Maquial, Pinastre i pròximament en la Torrassa i la Partida de l’Horteta, en concret en el camí al Castell. A més també es faran treballs mediambientals en la zona de Sant Josep, Senda de Quistel i el *Barranc de l’Horteta, a més d'en zones concretes castigades per les pluges de la passada primavera.

El regidor d'Agricultura, Fernando Daròs, i el regidor d'Ocupació, Jorge García, han visitat aquest matí les obres de formigonada que s'estan realitzant en el Camí Pinastre i han destacat que “alhora que oferim treball a les persones que realitzen la campanya en els mesos d'estiu, s'escometen treballs rurals d'interés general, per a evitar possibles incendis o inundacions i per a millorar la visibilitat i la seguretat”.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana