La Vall d'Uixó: L'Ajuntament de la Vall d'Uixó inverteix 1.150.000 euros en projectes d'ocupació en 2020


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/8/196069_121725/1_M1.jpg
La Plana al Dia | La Vall d'Uixó | General | 09-08-2020
L'Ajuntament de la Vall d'Uixó inverteix 1.150.000 euros en projectes d'ocupació en 2020

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó ha invertit 1.150.000 euros en projectes d'ocupació durant aquest 2020, gràcies a les aportacions del Govern d'Espanya, Generalitat Valenciana, Diputació de Castelló i fons municipals. Una prioritat que es reforçarà en els pròxims mesos “perquè la pandèmia de la *Covid-19 ha afectat l'ocupació i a l'economia a nivell global”, tal com ha assenyalat el regidor d'Ocupació, Jorge García.

El segon trimestre de l'any es va tancar amb 2.872 persones desocupades a la Vall d'Uixó. Motiu pel qual tots els partits polítics amb representació municipal van aprovar per unanimitat en l'últim ple el Pla Impulsa per a la reconstrucció de la ciutat després de la *Covid-19 i un dels eixos principals són les polítiques actives d'ocupació.

García ha afirmat que “encarem aquesta situació amb responsabilitat i preocupació, dins de les nostres competències, en un any difícil per a l'economia i per a la societat”. Per això des de l'Ajuntament “seguirem en la línia de la col·laboració amb les administracions superiors i de reforçar l'Agència de Col·locació, que és el pont entre els usuaris i les empreses per a oferir perfils del seu interés i formació a la carta.

AVALEM JOVES I *AVALEM *EXPERIÈNCIA

A més la Generalitat Valenciana ja ha anunciat que en el que queda d'any posarà en marxa els plans d'ocupació *Avalem *Joves (per a menors de 30 anys) i Avalem Experiència (per a majors de 30 anys). La previsió és que puguen arribar a la Vall d'Uixó 600.000 euros addicionals per a la contractació de persones en situació de desocupació.

Cal recordar que durant aquests mesos de juliol, agost i setembre estan treballant a la ciutat 138 aturats de la branca agrària, gràcies a una inversió de més de 230.000 euros, per a adequar i netejar zones rurals, evitant així el risc d'incendis i inundacions i mantenint el terme municipal en condicions adequades de neteja i seguretat.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana