La Vall d'Uixó: L'Ajuntament de la Vall d'Uixó augmenta les persones en atenció telefònica de l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/10/196499_122113/1_M1.jpg
La Plana al Dia | La Vall d'Uixó | General | 25-10-2020
L'Ajuntament de la Vall d'Uixó augmenta les persones en atenció telefònica de l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó augmenta de tres a set persones en el servei d'atenció telefònica de l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania (OAC), a partir del dilluns 26 d'octubre. L'objectiu d'aquest reforç és millorar el servei d'atenció a les veïnes i veïns.

"Amb la pandèmia han baixat el nombre de persones que realitzen gestions de manera presencial i han augmentat les trucades telefòniques i els tràmits telemàtics en més de 3000 persones respecte al mateix període de l'any passat", explica la regidora de Modernització Administrativa i Personal, *Zaida Moreno, qui ha qualificat aquest servei com a "millorable".

"El nostre objectiu és aconseguir que els procediments administratius siguen més accessibles i fàcils de realitzar, així com millorar la relació de la ciutadania amb els serveis municipals", destaca la regidora, qui també assenyala que aquest canvi en l'organització agilita els procediments i evita el contacte directe.

Per a demanar cita prèvia cal telefonar al 964 69 01 84 o accedir en la web www.lavallduixo.es/citaprevia.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana