La Vall d'Uixó: L'Ajuntament de la Vall d'Uixó commemora el Dia de la Infància amb un mural per la diversitat


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/11/196778_122356/1_M1.jpg
La Plana al Dia | La Vall d'Uixó | General | 24-11-2020
L'Ajuntament de la Vall d'Uixó commemora el Dia de la Infància amb un mural per la diversitat

La Regidoria de Serveis Socials de l'Ajuntament de la Vall d'Uixó ha pintat un mural per la diversitat en la plaça del Parc, en commemoració del 20 de novembre, Dia Internacional de la Infància. La regidora de l'àrea, Marian *Artero, ha explicat que enguany la programació Temps d’infantesa “ha sigut especial per les mesures de la *Covid-19” i davant la impossibilitat de realitzar-se la jornada d'activitats “hem pintat les escales i l'escenari del parc, a petició del Consell d'Infància i Adolescència”.

Aquest consell és un òrgan municipal “en el qual s'escolta activament les propostes dels xiquets i adolescents de la nostra ciutat, que a través dels seus representants en els col·legis i en els instituts ens fan arribar les seues propostes de millora i les seues necessitats”. La seua posada en marxa i consolidació és un dels motius principals pels quals la Vall d'Uixó ha sigut declarada Ciutat Amiga de la Infància per Unicef.

Amb aquest mural “volem mostrar que la Vall d'Uixó és una ciutat diversa, inclusiva i en la qual totes les persones poden estimar a qui vulguen”, ha afirmat Arter. Per això, a més d'amb els colors de la bandera LGTBI en els pròxims dies també es completarà amb paraules relacionades amb el respecte, que és la temàtica d'aquesta edició de la commemoració del Dia Internacional de la Infància.

Enguany no s'han pogut realitzar moltes de les activitats que proposa el Consell d'Infància i Adolescència ni de la programació habitual del mes de novembre, però aquesta pintura “quedarà com a petjada del seu treball pels drets dels xiquets i xiquetes de la Vall d'Uixó i embellirà aquesta zona de la plaça del Parc”, ha remarcat la regidora de Serveis Socials. A més també han gravat un vídeo sobre aquesta temàtica, amb les diverses accions que impulsa el departament.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana