La Vall d'Uixó: L'Ajuntament de la Vall d'Uixó presenta l'Escoleta de Nadal amb totes les mesures de prevenció de la Covid-19


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/11/196795_122371/1_M1.jpg
La Plana al Dia | La Vall d'Uixó | General | 30-11-2020
L'Ajuntament de la Vall d'Uixó presenta l'Escoleta de Nadal amb totes les mesures de prevenció de la Covid-19

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó ha presentat la sisena edició de l'Escoleta de Nadal, que tindrà lloc del 23 al 31 de desembre i el 4 i 5 de gener. La seua celebració ha sigut una decisió “conjunta i consensuada” amb la Coordinadora de Ampas perquè “existeix la necessitat d'oferir oci educatiu en vacances i una opció de conciliació familiar”, tal com ha explicat la regidora d'Educació, Carmen García.

L'Escoleta de Nadal comptarà amb totes les mesures de seguretat i prevenció de la Covid-19 i es realitzarà en el CEIP Assumpció “perquè està envoltat d'espais per als vianants en els quals practicar activitats i jocs d'aprenentatge a l'aire lliure”.

La iniciativa està dirigida a xiquets i xiquetes de 3 a 12 anys i pararà atenció especialitzada als menors amb necessitats educatives especials i amb necessitats socioculturals. El projecte triat per unanimitat per la Coordinadora de Ampas es diu ‘Un Nadal inclusiu’ i el desenvoluparà l'empresa local Després del Col·le.

García ha assenyalat que com a novetat les famílies “tenen accés al projecte presentat” i poden sol·licitar-lo en el correu electrònic jnebot@lavallduixo.es. Aquest Nadal gira sobre la convivència, la socialització, la participació, la coeducació, el consum responsable i el respecte a l'entorn.

Les inscripcions es podran realitzar entre l'1 i el 14 de desembre entregant presencialment en l'Oficina d'Atenció Ciutadana (amb cita prèvia) les fulles que estan disponibles en tots els col·legis o per internet en www.lavallduixo.es.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana