La Vall d'Uixó: El PP de la Vall sol·licita una junta de portaveus urgent per a avaluar la situació de la COVID19 en el municipi


 
La Plana al Dia | La Vall d'Uixó | General | 19-01-2021
 

Els regidors del Partit Popular de la Vall han mantingut aquesta vesprada una reunió telemàtica en la qual han acordat sol·licitar a l'Alcaldessa la convocatòria d'una junta de portaveus per a analitzar l'actual situació de la Covid19, que al seu judici "es troba descontrolada".

La portaveu popular, Carolina Castelló, ha afirmat que "la Vall ha aconseguit la major xifra de casos actius des de l'inici de la pandèmia i que des de l'oposició no coneixem cap dada més que els que proporciona la Generalitat".

Segons les xifres que ha fet públiques hui la Generalitat Valenciana, són 188 els casos que en aquest moment estan actius en el municipi de la Vall. Unes xifres que des del Partit Popular han titllat de preocupants, "sabent que podrien ser més, tal com indica l'avís del portal de Conselleria", ha continuat Castelló.

Castelló ha indicat que "en el que portem d'any no s'ha realitzat cap junta de portaveus per a tractar i concretar mesures i des del Partit Popular volem conéixer la situació real de la Vall que probablement té en aquests moments una incidència major de la publicada en les xarxes socials de l'Ajuntament".

"És en aquests moments, més important que mai que els ciutadans de la Vall coneguen la realitat del seu municipi", ha conclòs Castelló.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana