La Vall d'Uixó: Els tres instituts de la Vall d'Uixó participen en la Lliga Universitària de Debat


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/2/197482_122933/1_M1.jpg
La Plana al Dia | La Vall d'Uixó | General | 22-02-2021
Els tres instituts de la Vall d'Uixó participen en la Lliga Universitària de Debat

19 alumnes dels tres instituts de la Vall d'Uixó -IES *Botànic *Cavanilles, IES Honori Garcia i IES *Benigasló- participen al costat de l'IES de *Bennassal i un IES de Castelló en la *Lliga Universitària de *Debat de l'UJI. El centre guanyador d'aquesta primera fase representarà a la Universitat Jaume I en la final que tindrà lloc a Tarragona i s'enfrontarà a les altres universitats de la Xarxa Vives.

La regidora d'Educació, Carmen García, ha destacat que "els joves estan molt preparats perquè des de l'àrea d'educació s'ha confiat plenament en aquest projecte". Segons García amb l'objectiu que els adolescents "augmenten el seu esperit crític" i ha agraït als docents "la seua enorme labor" així com a l'Associació *Parlem que ha format als participants.

Sergi Ortega, president de l'associació *Parlem ha destacat que "la *Lliga de Debat és una experiència molt enriquidora per a l'alumnat i que els ajuda a conscienciar-los de la importància del canvi climàtic tenint en compte el sistema actual", ja que aquesta és la temàtica sobre la qual han treballat i sobre la qual han versat hui els debats.

Des de la Regidoria d'Educació han desitjat sort als participants i han afirmat que "segur que un dels tres instituts de la nostra localitat acaba representat a l'UJI en la final de Tarragona". A més, García ha afirmat que des de la seua àrea es continuarà apostant "per activitats que ajuden a fer de la Vall d'Uixó una ciutat millor".
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana