La Vall d'Uixó: L'Ajuntament presenta la II edició del Festival de Guitarra Estanislao Marco


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/3/197653_123062/1_M1.jpg
La Plana al Dia | La Vall d'Uixó | General | 17-03-2021
L'Ajuntament presenta la II edició del Festival de Guitarra Estanislao Marco

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó ha donat a conéixer la II edició del Festival de Guitarra Estanislao Marco. El regidor de Joventut, David Lluch, ha explicat que “el certamen té dos objectius principals: recuperar la figura d'Estanislao Marco i fomentar la participació dels joves amb el concurs de guitarra per a l'alumnat de conservatori a diversos nivells”. Lluch destaca que de l'1 al 4 de juliol es realitzaran concerts, màster *class i tallers a l'Auditori Leopoldo Peñarroja.

La presidenta de l'Associació Estanislao Marco, Marta Cueco, ha destacat que amb aquest festival es pretén acostar la figura del guitarrista a tota la ciutadania vallera. A més, *Cueco ha informat que ja està oberta la inscripció al concurs i a la programació formativa. Tots els músics de la Vall té matrícula gratuïta per als tallers i els guitarristes locals també poden optar a beques.

Jorge Orozco, director de l'esdeveniment, ha informat que l'1 de juliol tindrà lloc el concurs de guitarra i concert de Jonas Egholm i Eva Ivars a les 20 hores. El divendres 2 hi haurà concert de Quartetomás i diferents tallers i màster class. El dissabte 3 de juliol arribarà el plat fort del festival amb el concert de la reeixida guitarrista Raphaella Smits. El certamen finalitzarà amb el concert dels guanyadors i el lliurament de premis del concurs.

David Lluch ha agraït a l'Associació Estanislao Marco el seu treball incansable per a celebrar el festival, a més de les diferents entitats privades que col·laboren amb aquest. Marta *Cueco ha convidat a tota la població de la Vall a participar del festival internacional “perquè és una oportunitat única de gaudir de la cultura”.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana