La Vall d'Uixó: L'Ajuntament i Jo compre en la Vall presenten la campanya ‘Rasca i gana’ amb 100.000 € en premis


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/3/197659_123068/1_M1.jpg
La Plana al Dia | La Vall d'Uixó | General | 19-03-2021
L'Ajuntament i Jo compre en la Vall presenten la campanya ‘Rasca i gana’ amb 100.000 € en premis

L'associació comercial Jo Compre a la Vall ha presentat la campanya ‘rasca i gana’, amb la col·laboració de l'Ajuntament de la Vall d'Uixó i la Caixa Rural La Vall-San Isidro. Els representants de l'entitat, Eva Botías i Miguel Ortega, han fet una crida a la participació ciutadana perquè aquesta és la millor manera d'ajudar al comerç local. Botías ha afirmat: “aquesta és una manera de donar vida a la Vall i d'aconseguir diners per a gastar en el nostre comerç”. Miguel Ortega ha explicat que l'associació “ha fet 20.000 rasques dels quals el 75% estaran premiats”.

Jorge García, regidor de Comerç, ha volgut mostrar tot el suport de l'Ajuntament a l'associació. A més ha recalcat que des de la regidoria que dirigeix “estan sempre en contacte amb Jo compre en la Vall per a millorar les sinergies entre el comerç i el consistori. “La campanya comença hui i durarà fins al 31 de maig i posa en joc més de 100.000 € de la qual ens beneficiarem tots” segons García.

La presidenta de la Caixa Rural La Vall-San Isidro, Lorda Falcó ha manifestat que l'entitat bancària sempre està del costat del comerç de la nostra ciutat. Així, ha agraït a l'Ajuntament i a *Jo Compre a la Vall per a fer aquesta campanya “que farà possible activar l'economia de la nostra ciutat”.

El comerç local ha demostrat “la seua capacitat per a reinventar-se malgrat la situació actual i continua treballant dia a dia amb iniciatives tan brillants com aquesta”, ha destacat l'edil de Comerç. Aquesta campanya se suma a la que ja es va presentar per Nadal i des de l'associació comercial han assegurat que continuaran treballant per a visibilitzar el comerç amb accions tan potents com l'actual.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana