La Vall d'Uixó: El complex municipal de pàdel compta amb més de 3.200 usuaris


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/3/197719_123119/1_M1.jpg
La Plana al Dia | La Vall d'Uixó | General | 31-03-2021
El complex municipal de pàdel compta amb més de 3.200 usuaris

El complex de pàdel de l'Ajuntament de la Vall d'Uixó, que va recuperar la gestió municipal a principis de 2019, és utilitzat en l'actualitat per més de 3.200 persones i s'han fet 1.700 reserves en les pistes de pàdel des de la posada en marxa del carnet d'esportista. “El complex té un ús constant des que es municipalitzció i és usat per les escoles esportives municipals i pels tallers que realitzen els tècnics de la Regidoria d'Esports com la iniciació al running o les activitats saludables”, ha afirmat la regidora de l'àrea, Mar Arzo.

Arzo ha destacat que a causa de la pandèmia els instituts Honori Garcia i Botànic Cavanilles i el CEIP l'Assumpció “també fan fan ús de les instal·lacions a causa de les restriccions en l'esport que marca la Conselleria de Sanitat”, així com alguns gimnasos i centres esportius que l'han sol·licitat a causa de les restriccions.

En aquest sentit, la edila d'Esports ha manifestat que el Complex de Pàdel, situat al costat del Poliesportiu Municipal i a la Piscina Municipal, és un “espai obert” a tots els *valleros i *valleras que vulguen fer esport, “que per sort són molts”, tal com ha ratifiquen les xifres d'usuaris.

Des de la Regidoria d'Esports també han volgut ressaltar que “complint amb una de les promeses del nostre programa electoral, hem decidit apostar per l'esport inclusiu”. Així doncs, Arzo ha confirmat que s'han posat en contacte amb centres i entitats que treballen amb xiquets i joves amb diversitat funcional “perquè treballen amb els nostres monitors i aconseguisquen més autonomia”.

Finalment, Arzo ha avançat que des del departament “ja s'està treballant en la preparació de l'*Estiu Esportiu per als mesos de juny i juliol. La regidora ha declarat que s'està tancant un programa molt divers amb ioga, zumba i patinatge i “a més enguany inclourem el pilates com a novetat”. A més, “pròximament es presentarà un torneig de pàdel seguint totes les mesures sanitàries”.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana