La Vall d'Uixó: L'Ajuntament estalvia 131.000 € gràcies a la nova seu electrònica


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/4/197775_123170/1_M1.jpg
La Plana al Dia | La Vall d'Uixó | General | 09-04-2021
L'Ajuntament estalvia 131.000 € gràcies a la nova seu electrònica

La Regidoria de Modernització Administrativa de l'Ajuntament de la Vall d'Uixó ha presentat la seua renovada seu electrònica (https://sede.lavallduixo.es/). "La nova plataforma en línia és molt més intuïtiva, visual i més pròxima al ciutadà, perquè posa al seu abast pràcticament tots els tràmits administratius que es fan en el nostre Consistori", ha afirmat la regidora de l'àrea, Zaida Moreno.

La nova seu electrònica permet realitzar 260 gestions de totes l'àrees de l'Ajuntament. Zaida Moreno ha destacat que un tràmit electrònic "costa a les arques públiques 5 € mentre que un en paper costa al voltant de 80 €". Així doncs, la regidora de Modernització Administrativa ha manifestat que: "la nostra ciutat ha estalviat 131.475€ en el que portem d'any gràcies a la implantació dels tràmits electrònics.".

En la nova seu electrònica es poden trobar dos procediments diferents: tràmits destacats (instància general, sol·licitud del Pla Resistir...) i un altre de tràmits generals (llicència de gual, empadronament, etc). Moreno ha informat que "en la nova seu es poden consultar el certificat digital les dades del padró, els béns, objectes tributaris i impostos", entre altres. La regidora ha recordat que per a moltes gestions és necessari el certificat digital, que es pot obtindre gratuïtament demanant cita prèvia en la web de l'ajuntament o en el telèfon 964 69 01 84.

Finalment, Zaida Moreno ha ressaltat que a causa de la pandèmia les sol·licituds en la seu electrònica han augmentat en més d'un 53%, millorant així l'eficiència en els tràmits. "Invertir en tecnologia és invertir en futur i també en estalvi i agilitat" ha admés *Zaida Moreno, qui ha afegit que "l'Ajuntament continuarà treballant en modernització administrativa per a poder millorar la vida dels ciutadans, sent responsable amb els diners públics i respectant el medi ambient".
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana