La Vall d'Uixó: L'Ajuntament de la Vall d'Uixó millora la connexió entre el parc de l'Aqüeducte i el Centre de Salut II


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/5/197873_123259/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2021/5/197873_123259/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2021/5/197873_123259/3_M1.jpg
La Plana al Dia | La Vall d'Uixó | General | 03-05-2021
L'Ajuntament de la Vall d'Uixó millora la connexió entre el parc de l'Aqüeducte i el Centre de Salut II

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó està millorant la connexió entre el parc de la Generalitat Valenciana – al costat de l'Aqüeducte- i el marge esquerre de la carretera Segorbe, en el lateral del Centre Salut II, per a poder crear una nova zona d'esplai en el nord de la ciutat. El regidor d'Urbanisme, Javier *Ferreres, ha destacat que està era “una inversió molt demandada per la ciutadania perquè està en un entorn meravellós”

La Brigada Municipal està realitzant les obres i suposen una inversió de 12.000 €. “L'objectiu principal de les actuacions és aconseguir una sendera per als vianants que connecte l'Alcúdia i el *Carbonaire”, ha afirmat *Ferreres. A més, ha afegit que “també es millorarà la seguretat amb la instal·lació de clos en la zona que dona al barranc de *Aigualit”.

D'altra banda, *Ferreres ha manifestat que “pretenem crear una zona d'esplai i oci en la zona nord de la ciutat i per a ells anem e embellir-la, formigonar el passeig i acabar d'enjardinar l'entorn” per a més endavant “plantar arbres que aporten ombra i posar taules de pícnic”. L'edil ha puntualitzat que la Brigada Municipal està realitzant enguany “nombroses xicotetes obres però que són molt útils per a tots els *valleros i *valleras”.

La intervenció era molt demandada pels veïns de *Carbonaire, del Roser i el Barri Ecològic “per a evitar que s'omplira de fang quan plovia” i per a millorar la seguretat “tenint en compte que hi ha un desnivell de més de 4 metres”, ha destacat *Ferreres. En la legislatura passada el govern municipal ja va invertir més de 40.000 € en aquesta zona per a construir la vorera de connexió amb Sant Josep, rebaixar un talús existent i plantar espècies autòctones com a romer o timó.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana