La Vall d'Uixó: L'Ajuntament de la Vall d'Uixó finalitza la millora de l'accessibilitat al Centre de Salut I


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/5/197955_123335/1_M1.jpg
La Plana al Dia | La Vall d'Uixó | General | 16-05-2021
L'Ajuntament de la Vall d'Uixó finalitza la millora de l'accessibilitat al Centre de Salut I

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó ha conclòs l'adaptació i millora de l'accessibilitat al Centre de Salut I. Javier Ferreres, regidor d'Urbanisme, ha informat que s'ha creat un encreuament adaptat entre els carrers Octavi Ten i Severo Ochoa. Per a això s'han habilitat “quatre noves orelles en cada cantonada, que s'han rebaixat per a permetre el pas de les persones amb diversitat funcional” així com les que “van amb carros de bebé o de la compra”. A més s'ha pintat un nou pas de vianants i s'ha millorat la seguretat i la visibilitat per als vehicles.

El regidor de l'àrea ha indicat que en la primera fase “es va realitzar una primera orella de 45 m² per a aconseguir una plena accessibilitat en aquesta zona, que és molt transitada” i ara s'ha finalitzat l'actuació, que ha sigut realitzada íntegrament per la Brigada Municipal. Cal recordar que anteriorment “ja s'havia adaptat tot el carrer Juan Capó i Octavi Ten” per a facilitar l'accés “després de l'ampliació del Centre de Salut i l'arribada del centre d'especialitats al municipi”.

En aquest sentit, *Ferreres ha manifestat que “la primera fase del Centre de Salut I i del Centre d'Especialitats ja s'ha finalitzat i en el nou edifici es presten ja els serveis de pediatria i rehabilitació”. També ha indicat que aquesta setmana ha començat l'enderrocament de la segona fase, “encara que l'activitat del Centre de Salut se simultanejarà amb les obres i en cap moment es deixarà de parar atenció sanitària en aquestes instal·lacions”.

En l'últim any, l'Ajuntament ha rebaixat i adaptat més de 30 voreres “per a poder adaptar-les a les persones amb diversitat funcional”. L'edil ha volgut destacar el treball de la Comissió d'Accessibilitat, que són “els qui notifiquen a l'Ajuntament quals són les prioritats en aquesta matèria, perquè les coneixen de primera mà”. Així, des de l'equip de govern es continuarà treballant “en aquesta línia per a fer de la Vall d'Uixó una ciutat millor i més accessible per a totes les persones”.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana