La Vall d'Uixó: L'Ajuntament ampliarà les visites gratis per a vallers i valleres als Coves de Sant Josep


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/6/198106_123462/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2021/6/198106_123462/2_M1.jpg
La Plana al Dia | La Vall d'Uixó | General | 09-06-2021
L'Ajuntament ampliarà les visites gratis per a vallers i valleres als Coves de Sant Josep

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó va decidir obrir les Coves de Sant Josep gratuïtament per a tots els vallers i valleres. Tots els dies entre el 6 i el 20 de juny es realitzen visites guiades especials a les 18.00 hores amb l'objectiu que "els nostres veïns i veïnes s'acosten al nostre paratge i coneguen o es retroben amb les millores realitzades en el nostre tresor natural i el nostre principal atractiu turístic", ha afirmat l'alcaldessa, Tania Baños.

La convocatòria ha sigut tot un èxit i "en escassa hora i mitja s'han omplit les més de 300 places disponibles a través de la pàgina web", ha destacat Baños. Així doncs, l'alcaldessa ha anunciat que "ampliarem les places perquè més valleres i vallers puguen vindre als Coves de Sant Josep de manera gratuïta, ja que són els nostres millors ambaixadors per a donar-les a conéixer allà on van". En els pròxims dies es donaran a conéixer els nous torns i es podran reservar des de www.covesdesantjosep.es.

En la mateixa línia, el regidor de Turisme i conseller delegat de *Emsevall, Jorge García, ha manifestat que aquesta iniciativa "s'emmarca dins de la celebració de l'Any Internacional de les Cuevas i del Karst". Per això, el cap de setmana també es va celebrar un concert de Tutto Voce molt especial, ja que va ser sense públic i retransmés per xarxes socials, "per a recordar i homenatges a les persones que ens han deixat en aquest any".

Cal recordar que l'Ajuntament de la Vall d'Uixó ha invertit en els últims sis anys en la millora de la il·luminació de la cova subterrània, s'han reformat les taquilles, s'ha canviat la il·luminació del paratge i s'ha repintat el pàrquing. "Això és el clar exemple que per al govern les Coves de Sant Josep són una prioritat", ha assegurat Baños, qui afig que "en aquests últims sis anys hem transformat la Vall d'Uixó en tots els àmbits, malgrat tots els problemes amb els quals ens hem trobat".
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana