La Vall d'Uixó: L'Ajuntament de la Vall d'Uixó i la Diputació ofereixen un curs gratuït de carretoners


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/6/198172_123526/1_M1.jpg
La Plana al Dia | La Vall d'Uixó | General | 15-06-2021
L'Ajuntament de la Vall d'Uixó i la Diputació ofereixen un curs gratuït de carretoners

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó juntament amb la Diputació de Castelló estan oferint un curs gratuït de carretoners en el magatzem municipal. El regidor d'Ocupació i Política Econòmica, Jorge García, ha destacat que “aquest taller de formació s'emmarca dins de l'estratègia per l'ocupabilitat i la plena ocupació dels veïns i veïnes de la nostra ciutat”.

El curs té una duració de 15 hores i té una part teòrica i una altra pràctica. García ha manifestat que “aquesta formació és una de les més demandades per les empreses de la nostra localitat i de la comarca i, per això, ho hem vist com una oportunitat única perquè les persones desocupades puguen formar-se en una habilitat que està sent buscada en el mercat laboral”. García ha agraït als 12 participants el treball realitzat “així com el seu esforç”.

Finalment, el regidor d'Ocupació ha manifestat que “la prioritat de l'Ajuntament és oferir a les empreses un ampli ventall d'oportunitats a l'hora de contractar persones amb la titulació que estan demandant”. En aquest sentit, ha recordat que “la formació va lligada directament amb l'estratègia de l'Agència de Col·locació, per això anime a les persones que busquen ocupació al fet que s'inscriguen” en www.gestionandote.com/agencia/lavallduixo o en el telèfon 675902983.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana