La Vall d'Uixó: Els Penyes en Festes i l'Ajuntament de la Vall d'Uixó presenta la III Cursa Nocturna 5K


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/6/198227_123576/1_M1.jpg
La Plana al Dia | La Vall d'Uixó | General | 22-06-2021
Els Penyes en Festes i l'Ajuntament de la Vall d'Uixó presenta la III Cursa Nocturna 5K

Els Penyes en Festes i l'Ajuntament de la Vall d'Uixó han presentat la III Cursa Nocturna 5K Els Penyes en Festes, que se celebrarà el divendres 30 de juliol a les 22.00 hores, dins de l'edició adaptada a la pandèmia de les festes d'agost. El recorregut serà de dues voltes a l'habitual del Xupinasso, finalitzant en la plaça del Mercat.

La regidora d'Esports, Mar Arzo, ha agraït l'aposta dels Penyes en Festes “per l'esport per a obrir la festa a la resta de la ciutadania”. “A poc a poc anem recuperant la normalitat, amb mesures de prevenció de la Covid-19 però tornant a gaudir de les carreres populars”, ha assegurat la edila.

Per part seua, el president dels Penyes en Festes, Vicente Pitarch, ha assenyalat que aquesta 5K “és un dels pocs actes que podrem organitzar enguany per les restriccions de la pandèmia” encara que ha avançat que “a mesura que s'acoste la data anunciarem algun acte més”.

Les inscripcions ja es poden realitzar a través d'internet en www.urbanrunningcastellon.com o presencialment en Esport Natura. El preu de la inscripció és de 5 euros per al públic general i de 4 euros per als *peñistas (amb el carnet de 2020). Tant la regidora com el president han animat a la participació, perquè és “una manera de reprendre les festes fent esport”.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana