La Vall d'Uixó: El Festival de Guitarra Estanislao Marco omplirà la Vall d'Uixó de música de l'1 al 4 de juliol


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/6/198266_123609/1_M1.jpg
La Plana al Dia | La Vall d'Uixó | General | 28-06-2021
El Festival de Guitarra Estanislao Marco omplirà la Vall d'Uixó de música de l'1 al 4 de juliol

El Festival de Guitarra Estanislao Marco, que se celebra per segon any consecutiu a la Vall d'Uixó, té dos objectius principals: recuperar la figura d'Estanislao Marco i fomentar la participació dels joves amb el concurs de guitarra per a l'alumnat de conservatori a diversos nivells. David Lluch, regidor de Joventut, destaca que "de l'1 al 4 de juliol es realitzaran concerts, màster *class i tallers a l'Auditori Leopoldo *Peñarroja".

Jorge Orozco, director de l'esdeveniment, ha informat que "gràcies a la col·laboració amb els festivals de Madrid i Petrer, els guanyadors actuaran enguany a l'Auditori i el triomfador de la Vall d'Uixó actuarà en els seus certàmens". A més, Lluch ha manifestat que "enguany és de caràcter internacional, ja que el festival compta amb participants internacionals dels Països Baixos i Romania".

Orozco ha presentat la programació, així doncs l'1 de juliol tindrà lloc el concurs de guitarra i el concert de *Jonas *Egholm i Eva Ivars a les 20 hores. El divendres 2 hi haurà concert de *Quartetomás i diferents tallers i *masterclass. El dissabte 3 de juliol arribarà el plat fort del festival amb el concert de la reeixida guitarrista *Raphaella *Smits a les 20 hores. El certamen finalitzarà el diumenge 4 de juliol amb *masterclass, el concert dels guanyadors i el lliurament de premis del concurs.

Finalment, Lluch ha manifestat que "aquest festival és molt important per a aconseguir que els joves s'involucren i participen de l'oci lúdic que se'ls ofereix a la nostra ciutat". A més, el regidor de Joventut ha animat a tots els *valleros i *valleras a participar en totes les activitats i concerts que, a més, són gratuïts. Orozco, ha afirmat que "gràcies al paper de l'Ajuntament i de l'Associació Estanislao Marco podem fer un festival que és únic a nivell provincial".
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana