La Vall d'Uixó: La Vall d'Uixó millora el contracte de l'Auditori Municipal i s'estalvia 40.000 € anuals


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/6/198268_123611/1_M1.jpg
La Plana al Dia | La Vall d'Uixó | General | 30-06-2021
La Vall d'Uixó millora el contracte de l'Auditori Municipal i s'estalvia 40.000 € anuals

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó ha millorat el contracte de gestió de l'Auditori Municipal Leopoldo *Peñarroja per a així augmentar els beneficis per als *valleros i *valleras i reduir els costos. L'alcaldessa de la ciutat, Tania Baños, ha destacat que “entre les millores d'aquest contracte està la creació de l'escola municipal de teatre”, que era una “reivindicació històrica de la ciutadania” i “ho portàvem en el programa electoral i teníem clar que s'havia de complir”. A més, el nou contracte suposa un estalvi de 40.000 € anuals a les arques públiques respecte al primer que es va signar.

Enrique Fayos, gerent de l'empresa Olympia, ha afirmat que “després d'un concurs molt ajustat hem aconseguit el contracte i per això continuarem treballant a portar a la Vall una programació de qualitat”. Així, en els pròxims mesos hi haurà espectacles de *Martita de *Graná o Maria de la Mar Bonet, entre altres que s'anunciaran pròximament. A més, Fayos ha destacat que “en aquesta ciutat és l'única amb la qual treballem en la que la Regidoria de Cultura farà una tasca d'observació i seguiment de les actuacions perquè s'adapten al nivell acordat”, la qual cosa suposarà revisar any a any el contracte.

Baños ha assegurat que “aquest és el moment de fer costat al sector de la cultura, que l'ha passat tan malament aquest últim any degut a les restriccions de la pandèmia”. A més ha assegurat “que s'ha demostrat que la cultura és segura”. L'alcaldessa ha informat que el nou contracte també inclou millores com la compra d'un piano de cua per a espectacles i d'un sòl de linòleum per a actuacions de dansa. D'altra banda, el vestíbul “es convertirà en una vertadera sala d'exposicions”, ha ressaltat Baños.

Així doncs, l'Ajuntament de la Vall d'Uixó continuarà comptant amb 50 dies per a “ús municipal”, la qual cosa va unit al fet que la programació d'espectacles “millorarà en qualitat i quantitat” ha manifestat la *munícipe. Finalment, Fayos ha volgut agrair a l'alcaldessa i a la regidora de Cultura, Maria *Cruces, “l'esforç realitzat durant la pandèmia per a aconseguir una cultura segura” i també “l'èmfasi que han posat per a convertir al Leopoldo *Peñarroja en un referent provincial i autonòmic”.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana