La Vall d'Uixó: L'Ajuntament de la Vall d'Uixó obri la Escola d'Estiu amb 200 participants


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/7/198292_123631/1_M1.jpg
La Plana al Dia | La Vall d'Uixó | General | 06-07-2021
L'Ajuntament de la Vall d'Uixó obri la Escola d'Estiu amb 200 participants

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó ha obert hui les portes de la Escola d'Estiu 2021 en el CEIP La Moleta i CEIP Rosario Pérez, a més de la modalitat temàtica de Rytme. La regidora de Serveis Socials, Marian Artero, ha explicat que la seua celebració "significa anar recuperant la normalitat, després que l'estiu passat no poguera realitzar-se per la pandèmia".

Enguany són 200 xiquets i xiquetes de 3 a 12 anys els que participen, amb mesures de prevenció com a ràtios reduïdes i grups estables que fan de la Escola d'Estiu "un espai segur" que és important perquè "dona servei a les famílies que ho requereixen, intentant facilitar-los la conciliació familiar, laboral i personal", ha indicat Arter.

A més també s'ofereix el servei de menjador "perquè desgraciadament hi ha famílies que necessiten tindre un menjar complet garantit". Així, es normalitza "que tinguen aquesta ajuda dins de l'oferta d'oci educatiu de l'escola d'estiu". A més, des de la Regidoria de Serveis Socials s'han atorgat beques a les famílies amb dificultats.

Aquest mes de juliol també té lloc el Estiu Jove, amb 40 joves inscrits (de 12 a 18 anys). La regidora de l'àrea ha assenyalat que les activitats "es realitzen a l'aire lliure i en grups reduïts". Els adolescents realitzaran excursions, esport, eixides a la naturalesa, manualitats, tallers, etc.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana