La Vall d'Uixó: La Vall d'Uixó exposa al Palau de Vivel les obres guanyadores de l'I concurs de pintura ràpida


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/7/198356_123683/1_M1.jpg
La Plana al Dia | La Vall d'Uixó | General | 20-07-2021
La Vall d'Uixó exposa al Palau de Vivel les obres guanyadores de l'I concurs de pintura ràpida

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó ha decidit exposar els huit quadres guanyadors de l'I concurs de pintura ràpida Ciutat de la Vall d'Uixó- Coves de Sant Josep. El Palau de Vivel acollirà fins al 31 de juliol en una de les seues sales d'exposicions les obres "per les quals s'han interessat molts ciutadans després d'haver-les vist en les xarxes socials", ha destacat Maria Cruces, regidora de Cultura.

Es dona la condició que el centre d'exposicions també acull els llenços de la pintora local Clara Fas, que gràcies al conveni del consistori i la Fundació Caixa Castelló ha portat a la seua ciutat l'exposició intimista "La Lune et Moi". Creus ha assegurat que "des de la regidoria continuem treballant per a cedir espais culturals als autors i autores joves de la Vall perquè creiem que s'ho mereixen".

En un altre ordre de coses, la regidora de Cultura ha comentat que "enguany l'activitat cultural segueix avant a la Biblioteca Municipal, a pesar que altres anys els mesos de juliol i agost es parava". Així doncs, Encreuaments ha comentat que el dia 22 de juliol a la Biblioteca "tindrà lloc la presentació de Revolució, el primer llibre de l'escriptor local Sergio Mus"; l'obra serà presentada per les professores Irene Palanques i Rosabel Peñarroja.

Així doncs, Maria Cruces ha destacat "l'aposta de l'Ajuntament per la joventut, per la innovació i la creativitat, perquè la joventut no és el futur, sinó també el nostre present". Finalment, Encreuaments ha animat a totes les valleras i valleros a visitar "un edifici cultural únic com ho és el Palau de Vivel, que estarà durant aquestes setmanes ple de llenços de gran qualitat".
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana