La Vall d'Uixó: La Vall d'Uixó tanca la ronda de reunions tècniques amb les CCRR de la CV per a activar la modernització de regadius del PRTR


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/7/198367_123694/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2021/7/198367_123694/2_M1.jpg
La Plana al Dia | La Vall d'Uixó | General | 21-07-2021
La Vall d'Uixó tanca la ronda de reunions tècniques amb les CCRR de la CV per a activar la modernització de regadius del PRTR

El president de *SEIASA, Francisco Rodríguez Mulero, ha mantingut hui una primera reunió tècnica amb representants de la Comunitat General de Regants de la Vall d'Uixó en relació amb la modernització de regadius prevista pel Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació (MAPA) a través de *SEIASA en el marc del “Conveni entre el Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació i la Societat Mercantil Estatal d'Infraestructures Agràries, S. a., en relació amb les obres de modernització de regadius del “Pla per a la millora de l'eficiència i la sostenibilitat en regadius” inclòs en el Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència de l'Economia Espanyola. Fase I”, signat el passat 25 de juny.

Amb aquesta trobada, celebrat a l'Ajuntament de la Vall d'Uixó, Rodríguez Mulero tanca la ronda de reunions tècniques iniciades amb les *CCRR de la Comunitat Valenciana per a la posada en marxa de les obres promogudes pel MAPA a través de *SEIASA amb càrrec al Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència (*PRTR) posat en marxa pel Govern d'Espanya.

En aquest cas, l'actuació, sota el títol “Projecte per a la millora de la gestió i de la qualitat de les aigües regenerades en la Comunitat de Regants de la Vall d'Uixó (Castelló)”, compta amb un pressupost de 2.979.660,00 euros (IVA no inclòs).
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana