La Vall d'Uixó: L'Ajuntament reforma els murs i vestuaris del José Mangriñán gràcies al taller d'ocupació


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/7/198370_123697/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2021/7/198370_123697/2_M1.jpg
La Plana al Dia | La Vall d'Uixó | General | 22-07-2021
L'Ajuntament reforma els murs i vestuaris del José Mangriñán gràcies al taller d'ocupació

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó ha escomés la restauració dels murs exteriors de la nova entrada de l'Estadi Municipal José Mangriñán, en el Polígon la Vernitxa. A més, la regidora d'Esports, Mar Arzo, ha informat que “s'estan fent obres també en els vestuaris del camp de futbol per a millorar-los i adaptar-los a la realitat actual i que l'UDE comence la nova temporada en millors condicions”, ja que aquesta ha sigut una petició del club.

Així doncs, en les últimes setmanes s'han emplenat, consolidat i lluït els murs exteriors i de l'accés a l'estadi i ara s'estan pintant per a millorar la seua imatge. El regidor d'Ocupació, Jorge García, ha declarat que des de la regidoria “s'ha estudiat quals són les zones o instal·lacions de la ciutat que necessitaven millores perquè el Taller de formació El Barranc fera tasques d'adequació durant les seues pràctiques”. Aquests treballadors es formen i reben un salari durant un any.

García ha manifestat que “l'ocupació sempre ha sigut la nostra primera preocupació i, per això ens acollim a qualsevol subvenció que garantisca la millora de l'ocupabilitat dels valleros i valleras”. A més, ha assegurat que amb els tallers d'ocupació “tots els ciutadans poden observar i beneficiar-se de les millores que es realitzen a la nostra ciutat”.

Arzo, per part seua, ha assegurat que “els nous vestuaris de la UDE tenen bancs d'obra amb els colors del club”. Una actuació que evitarà que “s'hagen de renovar habitualment com els antics de fusta”. La regidora d'Esports, ha asseverat que “amb mesures com aquestes posem a l'esport local en el lloc que es mereix i continuarem treballant per a convertir a la Vall d'Uixó en una ciutat referent en l'esport”.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana