La Vall d'Uixó: L'Ajuntament de la Vall d'Uixó fomenta l'adopció d'animals després de detectar un augment de l'abandó a l'estiu


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/9/198780_124051/1_M1.jpg
La Plana al Dia | La Vall d'Uixó | General | 14-09-2021
L'Ajuntament de la Vall d'Uixó fomenta l'adopció d'animals després de detectar un augment de l'abandó a l'estiu

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó ha llançat una campanya de sensibilització i conscienciació davant el gran nombre d'abandó de mascotes que es produeix a l'estiu. La regidora de Salut Pública i Benestar Animal, Francesca Bartolomé, ha explicat que "hem detectat que en aquesta època és quan més patim aquest problema i volem que aquests animals tinguen una nova vida, una nova llar i una nova família".

A través de sis imatges "volem fomentar que les persones que vulguen un animal de companyia l'adopten en comptes de comprar-lo, ja que hi ha molts gats i gossos en les protectores esperant una segona oportunitat", ha destacat. Les fotografies s'han instal·lat en les marquesines d'autobús i també s'aniran publicant en les xarxes socials de l'Ajuntament per a donar a conéixer "les històries que tenen darrere".

El lema de la campanya és '*Adopteu-vós', en un joc de paraules "que ens vol dir que, d'alguna manera, les mascotes també ens adopten a nosaltres, no sols nosaltres a elles, i ens acompanyem i ens fem felices mútuament". Bartolomé ha agraït a les sis persones de la ciutat que han participat amb els seus gossos o gats adoptats la seua col·laboració "i que hagen volgut compartir les seues històries d'esperança i de noves oportunitats".

Les persones interessades a adoptar poden sol·licitar més informació en la Regidoria de Salut Pública i Benestar Animal, a través dels telèfons 685870146 o 610744569. També en el correu electrònic pabad@lavallduixo.es.

Bartolomé ha expressat que des de la legislatura passada "estem posant esforços municipals a promoure l'adopció, en treballar amb protectores de sacrifici zero". A més la Generalitat Valenciana està ultimant una llei de protecció dels animals "per a fer front a l'abandó i al maltractament", ha finalitzat la edila.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana